Archive for » July 9th, 2011«

Apel Rusiji – Vratiti ruska carska obilježja na avione – Императорский военно-воздушный флот Российской империи

Svjedoci smo buđenja ruske države, vraćanja starih ruskih vojnih i državnih obilježja koja su skidana i uništavana od strane bezbožničke komunističke vlasti više od pola vijeka.


Kažu da je simbol pečat snage koju nosiš i njene energije bila ona pozitivna ili negativna. Znamo pod kojim simbolima su kroz vjekove pobjeđivale hrišćanske vojske, i pod kojim simbolima su stvarane imperije, nacije i njihove kulture.


Ruska država je u naponu svoje moći bila pod krunom carske porodice Romanov i njenog cara velikomučenika Nikolaja. Sve što je veliko i dobro stekla bilo  je pod pravoslavnom krunom i časnim krstom, uostalom kao i njihova jednorodna braća Srbi pod  svetorodnom krunom Nemanjića. Srbi su hvala Bogu vratili svoje nacionalne boje i časni Kosovski krst na svoje letilice.


Bezbožnička strana zapadna sila koja je preko komunističke ideologije porobila i uništila carsku Rusiju je pod satanističkim crvenim pentagramom ubila mnogo miliona ruskih građana…nažalost ruska vojska još koristi taj satanistički simbol koji su odbacile već sve hrišćanske zemlje i njihove armije.

Pitanje je zašto i poslije dvadeset godina od pada komunističke ideologije, koja je uništavala Rusiju i njen narod na vojnim letilicama Ruske Federacije još uvijek se nalazi crvena petokraka stidljivo stilizovana kroz boje ruske zastave?! Odgovor leži u komunističkoj zaostavštini u vladalačkim krugovima u Kremlju koji ne shvatajući možda i iz najbolje namjere kroz te simbole destrukcije i uništenja prave ogromnu štetu ruskom narodu i državi.

Императорский военно-воздушный флот Российской империи SU-27

Što prije vratiti na vojna vozila i avione obilježja koja su nosili ruski pravoslavni vojnici koji su u sebi nosili Boga i božji blagoslov govore ruski sveštenici, ruska Crkva koja brine o duhovnom preporodu pravoslavne Rusije…na koja je oduvijek brinula i koja je stvarala Rusiju.


Императорский военно-воздушный флот Российской империи SU-27

Petokraka je simbol najvećeg užasa kroz koji je prošla Rusija u sovjetskoj krvavoj tamnici od 1917. pa do 1991. Pod petokrakom je u tamnicama i kazamatima sovjetskih gubilišta ubijeno više miliona Rusa nego što je poginulo u drugom svjetskom ratu.

Zašto zadržavati simbol koji je nestao sa istorijske pozornice i koji je donio tako mnogo patnje ruskom narodu i državi?!

Onaj ko zadržava takva obilježja smrti ne želi dobro ni Rusiji ni onima koji lete na ruskim vojnim avionima.


Pogledajte kako divno izgledaju stare  ruske imperatorske rondele na modernim ruskim lovcima. Ovo su vojna obilježja kakva su noslili avioni carske Rusije u prvom svjetskom ratu i prvi ruski as Tkačov.


Apel ruskom državnom vrhu da što prije vrati nacionalne boje i rondele carske Rusije ako misli da vojne letilice i oni koji njima pilotiraju pored ovozemaljske imaju i duhovnu zaštitu i moć da poraze neprijatelje na bojnom polju.

Što prije baciti i ukloniti komunističke sektaško-satanističke crvene petangrame iz ruske vojske.