Archive for » July 13th, 2011«

Dvostruki aršini NATO – “ODISEJEVA ZORA” – SUMRAK ČOVJEČANSTVA

Zločinački poduhvat NATO protiv suverene zemlje Libije koji je otpočeo 19 marta 2011.  pod navodnom rezolucijom UN 1973 u kojoj se daje mandat NATO-u o uvođenju ZONE ZABRANJENOG LETA nad Libijom već mnogo puta je kršen od strane samog NATO-a koji se stavio kao vazdušna podrška teroristima iz Al Qaide.

Već je mnogo puta javljano o pobunjeničkim jurišnim helikopterima Mi-24 (ukradenim od libijske armije) koji i pored ZONE ZABRANJENOG LETA dejstvuju po libijskim regularnim jedinicama na frontu. Jedan Mi-24 koji su koristili teroristi je srušila libijska vojska.

Mi-24 otet od libijske vojske sa pobunjeničkim oznakama.

Migovi 23 spremni za dejstvo, snimljeni na Benina aerodoromu tokom NATO agresije.

Ovoga puta postoje i slike otetih migova 21 libijske vojske koje pobunjenici i pored NATO-a i rezolucije o zabrani leta koriste u građanskom ratu i pomažu agresiju na sopstvenu zemlju.

Naoružani saćastim lanserima za dejstva po trupama na zemlji i sa dopunskim rezervoarima za let u dubinu teritorije.

Pobunjenički MiG-21 , kreće na zadatak pod vazdušnom kontrolom NATO.

Da li  ovo NATO hoće svima da kaže da mu rezolucija koju je sam potpisao ne znači ništa i da ga ne interesuju zakoni UJEDINJENIH NACIJA, ili mu jednostavno hvali snage pa koristi čak i stare libijske migove ostaje da se vidi?!!!

Dok za jedne zabrana leta važi, druge NATO čak podstrekava da sadejstvuju sa već oslabljenim NATO savezom.

Pored svega ovoga što se dešava već više od tri mjeseca, može se slobodno reći da se “ODISEJEVA ZORA” pretvorila u sumrak morala i pameti čovječanstva koje nijemo ćuti i gleda očigledna zvjerstva zapadnih licemjera u NATO-u,  protiv svake zemlje koju oni (NATO) stave na listu za odstrel…