Archive for » July 14th, 2012«

Kad srbijanski oficir reklamira krila “Oluje”

Pitao sam se da li uopšte išta da pišem na ovu temu, ali odvratnost koju osjetih kada na forumu PALUBA.INFO srbijanskog oficira Rada iz Požarevca, danas vidjeh topik posvećen hrvatskoj akro grupi koja je ime dobila po hrvatskoj “vojno -redarstvenoj”  operaciji kodno nazvanoj Oluja, prevrnuo mi se stomak.


http://www.paluba.info/smf/index.php?topic=12054.0

Taj topik je tamo već dvije godine ali ga jednostavno nijesam primjetio dok googlajući nešto ne ispade da u moru hrvatskih sajtova koji reklamiraju svoju akro grupu ne vidjeh i PALUBU.INFO. Znao sam da je čovjek male moralne vrednosti ali baš tolike…

I sam  sam bio moderator na forumu paluba.info i otišao sam sa njega davno baš zbog političkog neslaganja sa vlasnikom koji se dekleraiše danas kao Srbin i srbijanski oficir iz Požarevca. Bivši mornarički oficir RM SiCG, karijeru  počeo na PČ-175 Grmeč kao zamjenik, potom  prešao na PČ-178 Kosmaj kao komandant, a karijeru “završio” na PČ-174 Učka.

Do sada ni jedan srpski vojni forum nije dao toliko prostora Hrvatima kao njegov Paluba.info mada topik o akro grupi krila “Oluje” nazvanoj po genocidnoj akciji Hrvata u avgustu 1995. protiv srpske republike “Krajine” , sam po sebi je provokativan i iritirajući za svakog ko se osjeća dijelom naroda protjeranog sa vjekovnih ognjišta u toj zlogalsnoj operaciji Hrvata u gradjanskom ratu na tlu bivše SFRJ.

“Oluja” je bila samo treća u nizu “stavki” ustaškog ideologa Mile Budaka kroz ustašku krilaticu: “Trećinu pobiti, trećinu pokatoličiti, trećinu protjerati”.

Dakle jadna je vojska i država koja u svojim redovima ima takve oficire koji podmukle propagandističke akcije  Hrvata po internetu podržava na svojim sajtovima i daje im medijsku potporu. Naravno da je većina moderatora na tome forumu takođe hrvatske nacionalnosti…a Hrvati složno rade svoj posao sa domaćim podrepnim muvama koji ima daju prostor.

Vrlo vjerovatno je da je oficir srbijanske vojske Rade ili polutan iz miješanog braka ili komunistički odgojen pa zatrovan globalističkim duhom proevropske žute politike DS koja je ojadila Srbiju i dovela je do prosjačkog štapa.

To je čovjek koji pljuje po svojim bivšim kolegama, koji su ostali u RM Crne Gore  pa valjda iz revolta sada veliča Hrvate i njihove akcije protiv srpskog naroda. Jedna moralna nula blago rečeno…da ne kažem nešto jaču riječ koja bi mu svakako odgovarala.

Evo šta on kaže o sebi u predstavljanju članova na pomenutom forumu:

Nijesi ti Rade zaslužio ni čamcem da upravljaš a ne brodom…na tvoju žalost i vojske koju si predstavljao.

I veli Rade…dobar primjer reklamnog novinarstva.

Naravno Rade…pa to hrvatsko reklamno novinarstvo pomažeš i ti dopuštajući Hrvatima da ti zavlače priču o akro gupi koja nosi naziv vojne operacije koju ti kao srbijanski oficir ne bi iz profesionalnih ako ne moralnih i ljudskih razloga (koje očigledno nemaš) trebao da reklamiraš na svojem forumu.

Hrvati su kod tebe samo pronašli meki prelaz i ništa više.

Kroz istoriju je bilo ljudi koji su ukaljali ime i čast srpske uniforme…malo ali ih je bilo,  ako tako nastaviš…do veličanja Albanskih terorističkih bandi na Kosmetu samo je korak…

Rade, predlažem ti da skineš uniformu i počneš da se baviš nečim što bi ti više ležalo…nešto poupt Zoltna Danija koji se sada izvinjava onom NATO pilotu kojeg je oborio a ovaj došao da ubija po SR Jugoslaviji.Vojska je ozbiljna institucija a tvoji postupci dokazuju da ti nije mjesto u njoj, mnogo puta si to dokazao.

I da te podsjetim Rade, tebe i sve Srbe koji će sjutra davati Hrvatima prostora za “promidzbu” akro grupe “Krila Oluje”. Ta hrvatska akro grupa je nastala na “obljetnici”  zločinačke genocidne operacije Oluja u Kininu 2005. Ponijela je ime upravo zloglasne vojne operacije protiv sprskog civilnog stanovništva…a ti koliko ti obraz nalaže toliko ćeš i uraditi i radiš…bolje i ne možeš. Nažalost nijesi jedini…ali si jedini koji nosi uniformu srpsku a u redu si sa srpskim podrepnim muvama koji podilaze srpskim neprijateljima i podržavaju njihovu propagandu na internetu preko nazovi srpskih portala.

Tebe srpske rane ne bole žuti oficiru…