12 godina od zločinačke agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju

Danas nakon 12  godina, srpski narod još vida rane načinjene zločinačkom agresijom NATO-a . Poražava činjenica da se na današnji dan ponovo bombarduje jedna druga zemlja od istih tih zlikovaca a da čitav svijet to ponovo nijemo posmatra upućujući samo mlake kritike da bi možda umirio sopstvenu savjest.

Zločinačka teroristička organizacija NATO je u Saveznoj Republici Jugoslaviji ostavila pustoš, teror i smrt kontaminirajući zemljište i vazduh ubojnim sredstvima koja su korištena za “utjerivanje ” demokratije.

Otimajući svetu srpsku zemlju Kosovo, NATO  se zauvijek svrstao u srpske neprijatelje . Kosovo je oteto i pod okupacijom ali srpski narod ima pravo da ga povrati kad tad.

Pjesma posvećena maloj Milici Rakić poginuloj na Batajnici u agresiji NATO na SRJ

Postavljanjem marionetskih vlasti u Srbiji i Crnoj Gori NATO je uspio konačno da slomi poslednji organizovani otpor agresiji. Agonija srpskog naroda pod NATO čizmom traje bezmalo 20 punih godina i ne nazire joj se kraj.

Vojska Jugoslavije je pružila herojsku odbranu braneći zemlju na svim frontovima, ne uzmičući ni za pedalj pred 27 zemalja NATO. Više od 3000 pripadnika vojske i policije je zauvjek ostalo na vječitoj straži pridružujući se u vječnosti KOSOVSKIM JUNACIMA.

Najnoviji događaji u Sjevernoj Africi pokazuju da NATO nema namjeru da promijeni svoju krvoločnu osvajačku politiku terora i pljačke. Danas pod bombama u Libiji stradaju neka druga djeca…plaču neke druge majke, kontinuitet zločina se nastvalja.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
16 Responses
 1. Sinisa Bogdanovic says:

  Decu ti necu oprostiti!!!

 2. Bob says:

  .

  tnx for info!!…

 3. jay says:

  .

  ñïàñèáî….

 4. matt says:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 5. edward says:

  .

  ñïñ çà èíôó….

 6. Glenn says:

  .

  áëàãîäàðñòâóþ!!…

 7. Julio says:

  .

  áëàãîäàðåí….

 8. Aaron says:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 9. Francisco says:

  .

  áëàãîäàðåí!!…

 10. byron says:

  .

  áëàãîäàðñòâóþ….

Leave a Reply

HTML: You may use these tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(optional)