Libijski MiG-21 protiv francuskog Miraža 2000 – vazdušna borba

Ovaj video sam uradio i uplodovao na youtube prije nego je počeo oružani ustanak u Libiji ne znajući tada da će do rata uopšte doći.  MiG-21 protiv Miraža 2000 ima vrlo male šanse zbog tehnološke razlike na velikim daljinama ali u bliskoj vazdušnoj borbi gdje o životu i smrti odlučuju umijeće pilota i topovi, libijski piloti na Migovima bi imali velike šanse. Ovo je simulirana borba u kojoj libijski MiG-21 izlazi kao pobjednik. …teoretski moguće ali u praksi teško izvodljivo zbog velike brojčane i tehnološke nadmoći neprijatelja.

Libijski MiG-21 Bis


Siguran sam da je odnos snaga 1:1 da bi Libijci pobijedili u vazduhu iako imaju tehnološki zastarele avione…ovako protiv čitavog NATO-a…biće to teško.

Francuzi i Britanci koji vjekovima pričaju o viteštvu…pokazali su se kao najveće kukavice od kada lete pod okriljem NATO-a napadajući slabije od sebe. Zaboravili su na Aleksandra Dimu i “TRI MUSKETARA”…sada je glavni motiv za borbom novac. Postali su palaćenici i najamnici kao dobro organizovana banda otimaju i napadaju tuđe.

Gadafi i Putin su potpuno u pravu kada su rekli da je u pitanju novi Krstaški pohod…jer i oni zapdni krstaši u srednjem vijeku su, istorija je to pokazala…pod navodnom borbom za Hristov grob išli u pljačku i otimačinu svega na šta su naišli na putu. Ovi moderni “krstaši” umjesto religijskog navode humanitarne razloge…i jedni i drugi su lagali.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
12 Responses
 1. robert says:

  .

  áëàãîäàðñòâóþ….

 2. Julian says:

  .

  thanks for information….

 3. Ruben says:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!…

 4. Gilbert says:

  .

  ñïñ çà èíôó….

 5. Justin says:

  .

  good info!!…

 6. fernando says:

  .

  ñïñ çà èíôó….

 7. freddie says:

  .

  ñïàñèáî!…

 8. andre says:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó….

Leave a Reply

HTML: You may use these tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(optional)