Super Galeb G-4 i G-2 u borbenoj simulaciji serijala Strike Fighters

Za ljubitelje avio simulacija i domaćih aviona, dobra vijest je da je dugo očekivani 3 d model legendarnog školskog aviona G-4 “poletio” u borbenoj simulaciji WOE (Wing Over Europe), serijala Strike Fighters.Iako je bio prvobitno najavljen za FSX, G-4 za sada ponosno leti u WOE.


Ono što je najzanimljivije u čitavoj priči oko ovog dodatka je to da možete da letite G-4 u borbi. Možete da isprobate gašino jurišno-bombardersko naoružanje po ciljevima na zemlji ali da se oprobate i u nekom zamišljenom dogfightu topovima protiv najmodernijih zapadnih aviona.

Za ovaj odlični 3D model našeg Gaše zaslužan je Luka Midić, čovek čije ime je vrlo poznato u svijetu simulacija, koji je uradio i G-2 za istu igru ali i za FS2004.

Super Galeb G-4 možete preuzeti na: www.combatace.com


Category: AVIO SIMULACIJE
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
14 Responses
 1. Randy says:

  .

  ñïñ çà èíôó….

 2. javier says:

  .

  thanks for information!!…

 3. Martin says:

  .

  tnx for info!…

 4. Billy says:

  .

  ñïñ çà èíôó….

 5. Harry says:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 6. guy says:

  .

  tnx for info!…

 7. francisco says:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!…

 8. Joey says:

  .

  áëàãîäàðþ….

 9. Peter says:

  .

  ñïñ çà èíôó!…

 10. Christopher says:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!…

Leave a Reply

HTML: You may use these tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(optional)