Golgota i Vaskrs srpskog naroda

05.04.2009.

Golgota i Vaskrs srpskog naroda

Dva agresorska, varvarska pohoda zapadnih zemalja na pravoslavni srpski narod su došla u vrijeme vaskršnjeg posta.Oba su slična po tome što je neprijatelj kukavički, nečovječno sa mnogostruko većom silom iz vazduha i sa distance udario na one čija je jedina krivica bila što su htjeli da budu svoji na svome i što su naravno pravoslavni hrišćani.


Nacističko razaranje Beograda aprila 1941.Razaranje Srbije aprila 1999 od strane NATO.


Treba reći i to da su na Vaskrs 1944, takozvani zapadni saveznici bombardovali Beograd i Podgoricu jače i sa više žrtava nego Njemci 1941 a da Zagreb nije bombardovan ni jednom za vrije rata iako je i u njemu bilo njemačkih vojnika.

Mnogo je već rečeno o tehnološkoj superirnosti i brojnosti agresora, te ovoga puta akcenat neću staviti na hronološku sliku događaja, već na ono što je bilo iza i ispred kulisa krvave balkanske drame u čijoj se krvi još uvijek kupa srpski narod, jedini u Evropi danas.

Jednom su to bile fašističke sile osovine sa Njemačkom na čelu, drugi put najveća vojna sila ikada viđena u ljudskoj istoriji NATO , vojni savez zapadnih zemalja i njenih na brzinu sakupljenih satelitskih državica sa poslušničkim režimima koji su na primjeru Srba dovedeni u stanje ropske poslušnosti.

Karakteristično je i za Hitlerovu Njemačku, i pola vijeka kasnije NATO da su napali Srbe sa krajnjim ciljem rasparčavanja srpske teritorije, progonom srpskog stanovništva sa vjekovnih ognjišta i surovom bestijalnošću nad civilnim stanovništvom uništavajući ga sistematski temeljno zatirući i znakove njegove prisutnosti na prostorima sa kojeg su ga ognjem i mačem protjerali.

Ono što nije pošlo Hitleru za rukom, nastavili su njegovi naslednici u „jagnjećim kožama“ sa NATO zvijezdom na rukavima, koristeći jedno od najačih oružja u arsenalu, bestidnu neljudsku prpagandu kojom su skoro dvije decenije trovali svijet želeći da žrtve pretvore u agresore.

Kao i uvijek, na što nam ukazuje i Jevanđelje i samo vrijeme u kojem su agresije izvršene, ima onih koji se vole polakomiti za materijalnim slastima ovoga svijeta, pa su tako i u srpskom korpusu pronašli one koji su lažnim celivom izdali svetinju Otadžbine, te vukovima otvorili prolaz da na miru kolju srpsko stado, zaslijepljeno bezočnim lažima sopstvenih „pastira“ u liku i djelu marionetskih režima u Srbiji i Crnoj Gori.


Boris Tadić sa generalnim sekretarom NATO alijanse.


Milo Đukanović sa Havijerom Solanom, čovjekom koji je naredio napad na SRJ.

Čemu li se mogu osmjehivati ova dva predsjednika u društvu sa onima koji su nas ubijali?!

Razbijanjem matice srpskog naroda, političkim manipulacijama, ucjenama, prijetnjama, hapšenjima , nerijetko likvidacjama političkih neistomišljenika i prvashodno dovodeći na vlast ljude koji bezpogovorno izvršavaju njihove naredbe zapad je uspio ono što Hitleru nije pošlo za rukom pola vijeka ranije.

U vrijeme časnog posta Vaskršnjeg , s vjerom u Boga i njegov pravedni sud, srpski narod strada na okupiranom Kosovu i Metohiji, Makedoniji, obespravljen u republici Srpskoj, na raspeću u Crnoj Gori….protjeran iz Hrvatske isčekuje šta će dinijeti još jedno smutno proljeće.

Božo Mršulja

5.4.2009

Category: ISTORIJA
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
24 Responses
 1. Arthur says:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 2. jack says:

  .

  ñïñ çà èíôó….

 3. richard says:

  .

  thanks for information!!…

 4. eddie says:

  .

  tnx for info!!…

 5. Charles says:

  .

  áëàãîäàðþ!!…

 6. Derek says:

  .

  tnx for info!!…

 7. Richard says:

  .

  ñïñ çà èíôó!…

 8. Mark says:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó….

 9. ray says:

  .

  áëàãîäàðåí!!…

 10. Derek says:

  .

  thanks for information!…

 11. Ted says:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 12. Marion says:

  .

  tnx for info!…

 13. Kelly says:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 14. alfonso says:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!…

 15. tom says:

  .

  tnx for info….

 16. alexander says:

  .

  ñïñ çà èíôó!…

Leave a Reply

HTML: You may use these tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(optional)