Sirijska PVO Oborila turski Fantom RF-4E

Sirijska PVO je oborila turski špijunski izviđački avion blizu obala Latakie, gdje se nalazi i ruska pomorska baza.Turski predsjednik Gul je potvrdio obaranje turske vojne letilice .Sirija je takođe potvrdila ovu vijest.

Turkish RF-4E Phantom

Tursko “opipavanje” pulsa protivniku za kojeg su se turci nadali da je na izdisaju, ispostavilo se vrlo smrtonosnim. Za dva člana posade turskog Fantoma tragaju i sirijska i turska mornarica, za sada bez uspjeha.

Sirija koju zapadne sile sa svojim bliskoistočnim satelitima, smatraju za predvorje Irana kao konačnog cilja, za sada je neprobojan zid i neriješena jednačina aspiracijama NATO hordi. Račune im za sada mrse Rusija i Kina, ali i dobro umrežena sirijska PVO kako se ispostavilo u skorašnjim događajima.

Špekuliše se sa informacijom da je avion oboren novim ruskim protivavionskim raketnim sistemom Pancir 1 i da ga je oborila 73 brigada 26-te divizije PVO sirijske armije.

Građanski rat u Siriji koji potpiruje NATO kao glavni generator zločina…traje i dalje.

Category: VAZDUŠNI RATOVI
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
17 Responses
 1. Ricardo says:

  .

  áëàãîäàðåí!!…

 2. jordan says:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 3. bob says:

  .

  ñïñ çà èíôó!…

 4. sam says:

  .

  good info!…

 5. Ronald says:

  .

  áëàãîäàðñòâóþ!!…

 6. clayton says:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 7. brett says:

  .

  ñýíêñ çà èíôó….

 8. jesse says:

  .

  tnx for info!!…

 9. matt says:

  .

  thank you!…

 10. Julian says:

  .

  thanks for information!…

 11. troy says:

  .

  áëàãîäàðåí….

Leave a Reply

HTML: You may use these tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(optional)