Časopis i model Borbeni avioni

U Crnu Goru i Rep. Srpsku već izvesno vrijeme izlazi časopis uz kojeg se dobija i metalni model aviona . Istorija rata na nebu od pionira avijacije do modernih lovaca i bombardera.

Modeli nijesu loši ali cijena je više nego čudna, tako da se mijenja od broja do broja iako na koricama piše da je zagarntovana još od cijene od 2,50 eura, da bi dostigao cijenu od 5.50 eura. Cijena nije prevelika ako se uzme u obzir da dobijate zaista lijepu metalnu maketicu plus časopis na kvalitetnom papiru, sa opisom originala po kojem je maketa uradjena. Za laike vrlo intersantno…za maketare zamjerki dosta ali da ne cjepidalačimo. Pozdravljamo sve vezamo za polularizaciju vazduhoplovstva pa i ovaj časopis.


Category: ISTORIJA, RAZNO
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
15 Responses
 1. francisco says:

  .

  áëàãîäàðåí!…

 2. otis says:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 3. Leo says:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 4. allen says:

  .

  thank you….

 5. francis says:

  .

  áëàãîäàðåí….

 6. Shannon says:

  .

  tnx for info….

 7. Reginald says:

  .

  ñïñ çà èíôó!…

 8. Antonio says:

  .

  ñïñ çà èíôó!!…

 9. Virgil says:

  .

  áëàãîäàðñòâóþ….

 10. lester says:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!…

 11. alfonso says:

  .

  tnx for info!!…

Leave a Reply

HTML: You may use these tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(optional)