Knjiga “Nato Agresija” general pukovnika Spasoja Smiljanića komandanta RV i PVO 1999.

General pukovnik Spasoje Smiljanić, komandant ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane za vreme NATO agresije. U okviru predstavljanja njegove knjige “Nato Agresija” gost je govorio o nekim zanimljivim temama koje su relativno slabo obrađivane u našim medijima: obstrukciji mobilizacije u Crnoj Gori od strane Mila Đukanovića i uspešnosti mobilizacije jedinica PVO u Crnoj Gori i Srbiji, da li bi posedovanje modernog sistema kao što je S300 stvarno moglo da promeni ishod ili da spreči agresiju, da li se zaista morao potpisati Kumanovski sporazum, kakav je bio efekat aktivnosti stranih obaveštajnih službi i posmatrača na VJ…kako su nas Rusi odbili za vojnu pomoć.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

HTML: You may use these tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(optional)