Izvinite Nismo Znali da je Nevidljiv

Odličan rodoljubivi ruski dokumentarac o herojima VJ koji su uspjeli da sruše ponos američke ratne avijacije F-117 stealth fighter “Noćni Soko”. Obaranjem ove vazdušne zvijeri koja je sijala smrt od Paname, preko Iraka i Somalije do SR Jugoslavije, raketaši VJ su pomrsili račune najskupljem i najambicioznijem projktu USAF od nastanka do danas. Rušenjem ove vrhunske vojne tajne raketaši 250. brigade PVO su ušli u legendu, dokazavši još jednom da boj ne bije samo svijetlo oružje već srce, hrabrost i uvjerenje u važnost onoga što braniš.

Pošto su na vlast u SRJ poslije rušenja Slobodana Miloševića došle zapadne marionete instalirane od onih koji su nas bombardovali, svi dokumentarci o ovom događaju iz Srbije su prošli kroz jaku cenzuru NATO a poslednji iz toga serijala je čak pokušao da opravda NATO ubice pa ovaj ruski film dolazi kao pravo osveženje i dug prema junacima odbrane SRJ.

Hvala ruskoj braći na ovom izvrsnom prikazu srpske borbe za slobodu od agresije NATO.

Category: VAZDUŠNI RATOVI
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. carl says:

  .

  ñïàñèáî!!…

 2. neil says:

  .

  ñïñ çà èíôó!!…

 3. edward says:

  .

  ñïàñèáî!!…

 4. franklin says:

  .

  ñïàñèáî!!…

Leave a Reply

HTML: You may use these tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(optional)